Egyéb fotók péntekre

Sziasztok!

Most elég vegyes képadaggal érkeztem hozzátok. Készült Leigh-Anne-ről egy fotósorozat, ami a blogjára, a LeighLoves-ra készült. Aki követi a lányokat egy ideje, az tudja, hogy Leigh, bármekkora munka is van, a blogjára mindig próbál időt szánni, még akkor is, ha fáradt, most is így tette, nagyon különleges szettben fotózkodott. Akit érdekelne, a body és a farmer a Free People-ból van, a kabát pedig a Topshopból, erről 5 fotót tekinthettek meg.

2~307~0.jpg 5~24~1.jpg 3~136~0.jpg

A következő kép elég régi/új, ugyanis még 2016 november 18-án a lányok az amszterdami zeneboltban, a Fame Megastoreban jártak, erről pedig most előkerült egy fotó. A lányok letisztult kinézete szerintem eszméletlen!

1-1065.jpg

Maradva az egy fotónál, a múltheti ZHT 97.1 megjelenésről újabb egy fotó került elő, amin a lányok a kulisszák mögött fotózkodtak. Ne hagyjátok ki! Nekem még mindig nagy kedvencem Jade szettje.

1-201.png

Végül pedig 2 fotót hoztam a 4. nagylemez, a ‘Glory Days’ fotósorozatának kulisszái mögül. Az egyiken Jade, a másikon pedig Perrie szerepel, szerintem szuper fotók, reméljük több is előkerül még!

1-1019.jpg 1-651~0.jpg

Leave a comment