Simple x Little Mix esemény

Sziasztok Mixerek!

A mai bejegyzés egy kicsit különlegesebb az előzőeknél, és hogy miért mondom ezt, az mindjárt ki is derül! A brit szeptemberi Cosmopolitan által értesültek sokan arról, hogy augusztus 30-án a Simple tart egy rajongói rendezvényt a Little Mix-el. Pár szerencsést ki is sorsoltak, köztük Hannát is, aki az oldal egyik társszerkesztője! Bizony ennyire szerencsés volt, és mivel Angliában él – nemrég költöztek ki -, rögtön találkozhatott is a lányokkal! Mivel nem VIP jegyet kapott, közös fotóra nem volt esélye. Ellenben rengeteg infót, videót és képet osztott meg nekünk a rendezvényről!

Körülbelül 45 perces volt az egész műsor, de előtte pár órán keresztül lehetett kipróbálni sminkeket, sőt kajával is várták a vendégeket. Előadták pár dalukat, és közben kérdésekre is válaszoltak, amiket a jelenlévők tettek fel nekik, egy dobozból húzták ki őket. Figyelem, még egy ok, hogy hihetetlenül féltékenyek legyünk Hannára: megválaszolták a kérdését, ami az volt, hogy a #LM5-e a kedvenc albumuk eddig, és igen volt a válaszuk. A galériában több képet is ő készített, illetve a lenti videóknál egy kivételével az összes az ő felvétele! Köszönjük! Annyit még elárult, hogy az új album kiadásáig ez volt az utolsó megjelenésük/fellépésük, ami annyit jelent, hogy hamarosan itt az 5. Little Mix album!

Wings & Touch & Shout Out To My Ex & How Ya Doin’? & Black Magic

Dl6nNXsXoAA4ujT.jpg Dl4kuoOXoAcLfjE.jpg Dl397FtXcAIAWCd.jpg 40458239_271101230279552_815710990699069440_n.jpg
Nemcsak a rajongók várták, hogy kilépjenek az épületből, hanem a paparazzik is odaértek addigra. Mindegyik lányról készültek képek, a menedzserük és Jed kíséretében távoztak.

Dl5OhshWwAECPhC.jpg Dl5OjgCWwAA_R4S.jpg Dl5NmDnWsAE3IHC.jpg Dl5OJTJXoAEArMW.jpg

Megjelenések > 2018 > Augusztus 30. – Simple x Little Mix rendezvény, London, Anglia
Paparazzi fotók > 2018 > Augusztus 30. – Távoznak a Simple x Little Mix rendezvényről, London