Perrie a Swarovski üzlet megnyitóján

Perrie még október végén, egészen pontosan 25-én részt vett egy új Swarovski üzlet megnyitóján Londonban. A bolt az Oxford Street-en nyílt, és ide volt hivatalos a Little Mix üdvöskéje is, aki Aaronnal és édesanyjával ment el. Ez alkalomra egy fekete lazább összeállítást választott, haja kiengedve volt, egy kis hullámosságot csempésztek bele, kevés sminket viselt, de azt élénk vörös rúzzsal dobta fel. A helyszínen lévő rendezvényfotósoknak nagyon boldogan pózolt, szinte ragyogott az este folyamán. Perrie még Maya Jama-val is összefutott, aki Stormzy barátnője. A Glamour egy interjúra is elcsípte őt, ahol bevallotta, hogy imádja a csillogást, ezt a kiegészítőin is láthattuk.

2leQQEmsroM.jpg image1~32.jpg image2~28.jpg image3~29.jpg

A paparazzik sem hiányozhattak a helyszínről, elcsípték, amint távozik az üzletből. Ezeken a fotókon már csak Aaron társaságában mutatkozott, és láthatóan nem zavarta az sem, hogy minden egyes lépését megörökítik.

Sve8qXqZDlk.jpg bKgDijmLdGk.jpg jl1OVPvq5UI.jpg RcG5YHaXQ0Y.jpg

Ha már paparazzi fotóknál tartunk… 29-én, az X-Factoros fellépésük után ellátogattak a Novikov étterembe Alex, Andre és Aaron társaságában. A távozásukról katie korábban mutatott már képeket, de most végre több is megjelent, ráadásul HQ minőségben. Összesen 93 darabbal bővítettem az albumot!

image91.jpg image87.jpg image90.jpg image82.jpg

Megjelenések > 2018 > Október 25. – Perrie a Swarovski üzlet megnyitóján az Oxford Street-en, London
Paparazzi fotók > 2018 > Október 25. – Perrie távozik a Swarovski megnyitójáról, London
Paparazzi fotók > 2018 > Október 25. – Távoznak a Novikov étterem és bárból, London