Jelenés a BBC Radio 1-nél és Dedikálás a HVM-n

Sziasztok mixerek!

A lányok tegnapi napja elég mozgalmasan telt, ugyanis legelőször a BBC Radio 1-hez látogattak el Londonban, erről 8 nem túl jó minőségű fotó került fel. A lányok fantasztikusan néztek ki, igazán dögösen emellett ezt vegyítették a nőies vonallal is. Ellátogattak ‘Nick Grimshaw’-hoz, ahol egy elég vicces beszélgetést folytattak le, ugyanis a műsorvezetőnek annyira tetszett a ‘Joan Of Arc’-ban a mély hang, hogy komoly kérdésekre válaszoltak csak a hangjukat megváltoztatták és mély hangon lett hallható.

DsY6tnTXoAAR5jO.jpg DsY643RX4AEIktg.jpg DsY6ujYXgAIwUnb.jpg DsY6wbRXQAw_C1i.jpg

Ezután sor került a HVM Oxford Street-en a már korábban említett lemezdedikálásra szintén Londonban, ahol a rajongók legnagyobb örömére a lányok dedikálták az ‘LM5’-ot. Erről érkeztek egész jó minőségű fotók, de leginkább rajongók által készült fotók találhatók meg, szám szerint 20 fotót találhattok meg erről illetve egy videót is, ahol beleshetünk a dedikálásba.

DsY1K19XQAInUBO.jpg DsZCJduWwAAUtF7.jpg DsZCJeIWwActPVv.jpg tumblr_pigg3jQxEX1wwbgd9o2_1280.jpg

Végül pedig 2 újabb videó került elő, az egyik még a 16-án megrendezett ‘Strip’ bemutató bulijáról, ahol kérdésekre válaszolgattak, a másik videó pedig még ennél is korábbi, október közepén került sor egy Spotify által támogatott karaoke partira, amiről megosztottak most velünk egy kis összefoglaló videót.