Balhé az NTA után

Azt már mindannyian tudjátok, hogy Jesy dokumentumfilmje díjat nyert kedden a National Television Awards-on. Nagyon büszke erre az elismerésre, és még a köszönőbeszédét is könnyezve mondta el, ám öröme aznap nem sokáig tartott… Már a bevonuláskor kezdődött az egész: Jesy és Chris csak közös képeken szerepelhetett együtt. A menedzserek nem engedték a fiúnak, hogy interjúknál is jelen legyen, ami nagyon feldühítette őt. A fotókon láthatjuk is, hogy Chris nem volt éppen nagyon boldog a bevonuláskor. A műsor lemenetele után Jesy átöltözni indult a stylistjával, ezt a paparazzik is észrevették. Ezután továbbálltak, hiszen hivatalosak voltak az NTA after partijára is.

DWNXInCfRFw.jpg FpE7b8lxQrg.jpg wD3kW0r106Y.jpg zkWB0fW7RXo.jpg
A szálloda előterében később a lesifotósok kiszúrták, hogy Jesy és Chris vitáznak valamin. Ezután külön távoztak a helyszínről, az énekesnőt Jamie kísérte ki, barátját pedig a menedzsere. Ekkor vett nem várt fordulatot a helyzet: kint több fotós várakozott rájuk, hogy lefényképezhessék őket együtt, és amikor észrevették, hogy Chris egyedül érkezik, az egyikőjük véletlen valamit beszólt. Több se kellett neki, azonnal nekiment a paparazzónak, a többiek pedig ezt lefilmezték. Alig bírták őt megállítani, percekig vitázott még velük, majd a menedzsere ment ki lefékezni. Ezután a fotósok Jesy felé rohantak, aki eközben elindult az autójuk felé. Chris is beült, majd elhajtottak a helyszínről.

dakuU61-2dk.jpg F7jLD4dHqs8.jpg Nx_LyiqzeFg.jpg lV4C0R6N6FI.jpg
A fotós később röviden nyilatkozott az esetről, és elmondta, hogy a videó elején is hallható kijelentését nem Chrisnek szánta, hanem a helyzetre (utalva itt arra, hogy Jesy nem jött ki vele az épületből). A félreértés innen indult. Hiába ment arrébb, a fiú többször is utánament. A kamerája 1000 font értékben sérült, a rendőrségi feljelentést megtették.

Chris azóta bocsánatot kért Instagram Story-n keresztül, de a napokban látták őt az utcán, és a szemtanúk szerint folyamatosan telefonálgat és teljesen letörtnek tűnik. Nem tudni, hogy a veszekedésük és a verekedés hogyan érintette a kapcsolatukat.