Zenei hírek az elmúlt napokból

Sziasztok Mixerek!

Sajnos sikerült egy újabb hosszas kihagyást összehoznom, amit igyekszem majd pótolni. Azonban úgy döntöttem, hogy az elmaradt híreket később hozom, próbálom nektek a legfrissebb infókat szolgáltatni addig is. Most egy olyan poszttal érkeztem, amiben a zenei dolgokról fogok írni, amik a héten történtek.

Az első ilyen, hogy sikerült történelmi sikert elérniük ÚJRA! Ugyanis egyetlen egy lánybanda sem szerepelt 100 hétig összesen a brit zenei listákon a top 10-ben. A “Heartbreak Anthem” már 7. hetét tölti ott, és ezzel az aprócska sikerrel lett meg a 100. hét is a lányoknak. Leigh-Anne nyilatkozott erről egy rövid videóban, amiben megköszöni ezt, és ő is megjegyzi, hogy soha egyik lánybandának sem sikerült ezt elérni.

Spotify infóval folytatnám a bejegyzésem. Elérték a 29 119 214-es hallgatottságot az elmúlt egy hónapban, ami fantasztikus! Eddig összesen 900 milliós streamelésnél tartanak 2021-ben a zenei alkalmazásban. Gyerünk Mixerek, ezt a mennyiséget növelni kell mindenképpen!

Az LM5 album egyik legjobb kislemeze, a “Think About Us” arany elismerést kapott a minap. A Brit Awards oldala tette közzé ezt a hírt. Szomorú azért, hogy ennyi évet kellett várni erre, de legalább végre megkapta ezt a minősítést is.

E7i6jdvX0AIyKFd.jpg