Pótlás: Confetti ft. Saweetie

Április 30-án megjelent a “Confetti” dal újított változata, amiben a híres rapper, Saweetie is közreműködött. A lányok újravették az egészet, elosztották egymás közt Jesy részét. A videóban láthatjuk őket férfiként, Perrie mint Pez, Jade mint J-Dog, Leigh-Anne mint Lenny tűnik fel benne. Nagyon ötletes lett, és a koreográfia is igen ütősre sikeredett benne. Mindannyian bő szettet viselnek, így rejtették el a stábtagok a két lány pocakját. A videóban pár drag queen is feltűnik, a közepén pedig láthatunk egy mosdós jelenetet, ahol a lányok női és férfi énjeik beszélik meg, hogy kinek ki jön be. Nagyon jó és ötletes lett az egész film szerintem. A Little Mix-től szokatlanul egy picit hosszabb lett, több extra jelenet is belekerült.

A kliphez készült borító képen Jade öklét láthatjuk, vagyis J-Dog-ét, amelyre a confetti szó volt tetoválásként felfestve. Ezen kívül a videó kulissza fotóit is megkaptuk.

5gPc-rpcQRE.jpg
xZ_lE-0vRzk.jpg eColFCuUgQw.jpg image24~61.jpg image3~3.jpeg
A lányok Youtube csatornájára később fel lett töltve egy vágott verzió is, amin a fent említett extra jelenetek kimaradtak, így csak a dal hosszúságáig nézhetjük a klipet.