BBC Radio 1, KISS FM és Capital FM vendégeskedés

Sziasztok Mixerek!

Múlt héten a lányok több rádiónál is jártak, hogy promótálják az új dalukat, a Woman Like Me-t. A csütörtöki napjukat a BBC Radio 1 stúdiójában kezdték, ahol különböző feladatokat kellett elvégezniük egy hallgatóval szemben. A sort Jesy kezdte, akinek Anglia megyéinek kellett a fővárosait elmondania. Itt el is rontotta, ezért az 1 pont a hallgatóé lett. Utána Jade következett, akinek el kellett rappelnie Macklemore – Can’t Hold Us c. dalának egy részletét, ezzel pedig ő nyerte a pontot. Fantasztikus volt, érdemes megnézni. Perrie-nek betűznie kellett, itt is ő zsebelte be a Little Mix-nek a második pontot. Végül Leigh-Anne-nek kellett egy táncos műsor zenéjét gargarizálva eldúdolnia. A Little Mix 3-1-re győzött.


A KISS FM-hez látogattak el ezután, itt beszéltek kicsit az új dalról és rajongói kérdésekre is válaszoltak. Cardi B-t itt is felemlítették a lányoknak. Az első kérdés Perrie-nek irányult, miszerint Hatchi fog-e még szerepelni a klipjeikben? Sajnos többet nem láthatjuk a kutyusát klipekben. A következő, hogy szavakkal kellett leírniuk az 5. albumot. Jesy a becsületes, egyensúlyozott, sikeres szavakat használta rá. Különböző előadókat is ajánlottak nekik közreműködésnek, mint Eminem, Post Malone vagy David Guetta. Azt is megkérdezték, hogy ki volt az utolsó híresség, aki dm-ben írt nekik.

A rádió ezen kívül egy átveréssel is készült számukra, ugyanis épp a promóvideót forgatták, amikor zombinak öltözött emberekkel ijesztettek rájuk. Leginkább Jade és Leigh ijedt meg tőlük.

A Capital FM másnapi programjuk volt, az interjút és a képeket már láthattátok korábban, pár poszttal lejjebb van. Most két újabb felvételt kaptunk, az egyiken a nyilvános bocsánatkérésük hallható a Woman Like Me miatt, természetesen ez egy poén videó. A második a “Finish The Lyrics” játék, amit el is rontottak, ráadásul pont a WLM Nicki részét.