Global Awards

Sziasztok Mixerek!

Csütörtökön este rendezték meg másodjára a Global Awards-ot Londonban,az Apollo-ban. A legnagyobb brit rádiók szervezték ezt közösen, mint a Capital FM, Heart FM vagy a Classic FM. A Little Mix-et idén is 4 kategóriában jelölték, tavaly is 4 díjra voltak esélyesek, akkor három jelölést sikerült is díjra váltaniuk! Azt már korábban tudtuk, hogy ebben az évben is részt vesznek rajta, illetve, hogy fel is lépnek! A paparazzik az épület előtt várták már őket, és tudtak készíteni róluk pár fotót, sokat sajnos nem,mivel esett az eső, és gyorsan berohantak a lányok.

image6~52.jpg image5~54.jpg image8~44.jpg image3~62.jpg
Végigvonultak a kék szőnyegen, és pózoltak a fotósoknak is. Az estére egységesen fekete szettben érkeztek, egyedül Jade volt az, aki miniszoknya helyett nadrágban jelent meg. Sminkjük és hajuk is visszafogottabb volt az előző évhez képest. Itt interjút is készítettek velük, ahol szóba hozták a 2018-as ominózus Global Awards-os interjút. A ‘Tovább olvasom‘ link mögött folytatódik az összefoglaló!

image12~38.jpg image21~25.jpg image50~18.jpg image78~9.jpg

Rögtön a bevonulások és az asztalfoglalások után meg is kezdődött a show. Anne-Marie nyitotta a díjátadót két dallal, majd ki is hirdették a ‘Legjobb Dal‘ kategória győztesét, azaz a lányok egyből díjjal indították az estét. A ‘Woman Like Me’-t szavazták meg a rajongók a legjobbnak. Nemsokkal később a ‘Legjobb Csapat‘ címet is elnyerték, ezt Anne-Marie és Cheryl adta át nekik, ők is örültek a Little Mix győzelmének, mivel jó barátságot ápolnak a lányokkal. Mindkét köszönő beszédet Jesy mondta, aki a második díjnál kiemelte Jade és Leigh-Anne Comic Relief szereplését is. Sajnos a másik két jelölést nem váltották díjra, az egyiket Anne-Marie, a másikat Dua Lipa vitte el előlük.

image4~54.jpg image6~49.jpg image10~39.jpg image17~31.jpg
A színpadról távozás után egyből a sajtószobába mentek, ahol lefotózták őket a két díjjal, illetve Cheryl és Anne-Marie is pózolt velük.

image2~64.jpg image6~50.jpg image8~42.jpg image16~33.jpg
Ezt gyors átöltözés követte, ugyanis ők is fellépői voltak az estének. Két dalt is előadtak, az egyik a győztes ‘Woman Like Me‘ volt – a Brit Awards-os verzió rövidített változata -, a másik a ‘Think About Us‘ szintén rövidített változata. Szerencsére nemcsak képeket kaptunk, hanem a Capital FM-nek hála mindkét fellépést megnézhetitek!

image51~20.jpg image33~22.jpg image22~28.jpg image1~72.jpg

Paparazzi fotók > 2019 > Március 07 – Megérkeznek a Global Awards-ra, London
Megjelenések > 2019 > Március 07 – Global Awards, London – kék szőnyeg
Megjelenések > 2019 > Március 07 – Global Awards, London – színpadon
Megjelenések > 2019 > Március 07 – Global Awards, London – sajtószoba
Megjelenések > 2019 > Március 07 – Global Awards, London – fellépés