LM5 – The Tour Film

Pár nappal ezelőtt vált publikussá, hogy az addig csak rajongói feltételezésként terjengő hír – miszerint lesz a mozikban egy Little Mix film -, igaz! Az “LM5 – The Tour Film” névre keresztelt turné filmet november 21 és 22-én fogják a mozik vetíteni. A jegyértékesítés jövő héten fog indulni, és egyelőre még nem tudni, hogy vajon a hazai mozik is leadják-e, mivel a lányok úgy hirdetik, hogy világszerte fog megjelenni. Én nagyon örülnék, ha valamelyik mozi vetítené, de nem tartom valószínűnek. A filmet az utolsó londoni O2 Arénás koncerten rögzítették, hiszen ott voltak vendégelőadók is. A turné filmhez egy weboldalt is létrehoztak, littlemixtourfilm.com címen. Az ott található leírást le is fordítottam nektek.

A Little Mix a világ legnagyobb lány zenekarává nőtte ki magát – világszerte több mint 50 millió lemezt adtak el, több mint 17 millió Spotify hallgatót gyűjtöttek össze, több mint 3 milliárd Youtube megtekintést kaptak és összesen 12 milliárd stream-el rendelkeznek.

Ötödik albumuk, az ‘LM5’ megjelenését követően Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall 2019-ben elindultak az “LM5 The Tour” turnéval, 40 arénában léptek fel Európa szerte, többek közt Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Egyesült Királyságban és Írországban. Több mint 400 000 jegyet adtak el, és öt telt házas koncertjük volt az O2 Arénában Londonban.

Ezt a filmet a turné utolsó állomásán vették fel, London ikonikus arénájában, az O2-ben. A tizenkilenc dalos szettlistából a csoport olyan népszerű dalokat adott elő, mint a ‘Shout Out To My Ex’,  ‘Woman Like Me’, ‘Wings’ és a ‘Touch’ a 15 ezres tömegnek.

Olyan meglepetés vendégeket hívtak meg, mint Stormzy, a londoni legenda, aki a ‘Power’-ben, vagy a régóta segítő Kamille, aki a ‘More Than Words’-ben énekelt.

Készülj fel egy olyan koncertre, ami még soha nem látott mértékben ünnepli a női hatalmat!

Amint megkezdődnek a jegyértékesítések és a helyszínek, tájékoztatlak benneteket. Ha idehaza nem vetítik, akkor természetesen ehhez is keresek online felületet, hogy meg tudjátok nézni.